Inā he nīnau kāu, e kelepona mai iā mākou:(86-755)-84811973

"Ka pale ʻana o ka ESD i ka hoʻolālā poʻo poʻo Bluetooth: e hōʻoia i ka hilinaʻi a me ka lōʻihi

InTWS pepeiao ʻO ka hoʻolālā, ESD (Electrostatic Discharge) e pili ana i ka hoʻokuʻu ʻana o ka uila, a ʻo ka pale ESD e pili ana i nā hana i hana ʻia e pale a hoʻēmi i ka pōʻino i hoʻoiho ʻia e ka hoʻokuʻu electrostatic. He kuleana koʻikoʻi ka ESD i ka hoʻolālā headphone Bluetooth, a eia kekahi mau mea nui:

1.Palekana ʻāpana: Bluetoothpepeiao pepeiao loaʻa nā ʻāpana uila like ʻole e like me nā kaapuni hoʻohui a me nā mea ʻike. He mea koʻikoʻi kēia mau mea i ka hoʻokuʻu electrostatic, hiki ke alakaʻi i ka pōʻino a i ʻole ka ʻelemakule. Hiki ke hoʻokomo ʻia nā hana pale ESD i ka hoʻolālā e hōʻoia i ka hoʻopili ʻole ʻia o kēia mau mea e ka hoʻokuʻu electrostatic.

2.Hoʻonui i ke ola o ka huahana: Hiki i nā hanana ESD ke loaʻa ka hopena maikaʻi ʻole i ke ola o nā mea uila. ʻO ka hoʻokō ʻana i ka pale ESD i ka hoʻolālā hiki ke hoʻonui i ke ola o nā headphone Bluetooth a hoʻomaikaʻi i ko lākou hilinaʻi.

3.Hoʻokō me nā kūlana hōʻoia: No ka hoʻokō ʻana i nā kūlana hōʻoia honua like ʻole e like me ka CE certification, pono nā huahana e hoʻokō i kekahi mau koi Electromagnetic Compatibility (EMC), me ka pale o ESD. ʻO ka hoʻokomo ʻana i ka pale ESD i ka hoʻolālā e kōkua i ka huahana e hoʻokō i kēia mau kūlana.

4.Hoʻonui ʻia ka ʻoluʻolu o ka mea hoʻohana: Hiki i ka hoʻokuʻu electrostatic ke alakaʻi i ka paʻa ʻole a me nā hana hewa, e hōʻemi ana i ka ʻike mea hoʻohana. Ma o ka pale ʻana i ka ESD kūpono, hiki i nā headphone Bluetooth ke hāʻawi i ka hana hilinaʻi a paʻa, hoʻonui i ka hauʻoli o ka mea hoʻohana.

5.Mālama i ka inoa inoa inoa: Ke loaʻa nā mea kūʻai aku i nā pilikia i ka wā o ka hoʻohana ʻana, hiki ke hoʻopilikia i ka inoa inoa. Ke noʻonoʻo nei i ka pale ʻana o ESD i ka hoʻolālā hiki ke hōʻemi i nā pilikia i hoʻoiho ʻia e ka electrostatic discharge a kōkua i ka mālama ʻana i ka inoa o ka brand.

I ka hoʻolālā headphone Bluetooth, hoʻohana maʻamau nā ʻenekinia i nā ʻano hana like ʻole, e like me ka hoʻohana ʻana i nā diodes pale ESD, ka hoʻolālā ʻana i nā hale hoʻokumu kūpono, a me nā mea ʻē aʻe, e pale pono i ka pōʻino i hoʻoiho ʻia e ka electrostatic discharge.


Ka manawa hoʻouna: Jan-11-2024