Inā he nīnau kāu, e kelepona mai iā mākou:(86-755)-84811973

Wehe Ear Clip-On Wireless TWS Earbuds

Wehe Ear Clip-On TWS Earbudshe huahana hou i loko o ka honua o nā pepeiao pepeiao ʻole.Hāʻawi kēia mau pepeiao i kahi hoʻolālā kūʻokoʻa e hiki ai iā lākou ke paʻi i kou pepeiao, e hāʻawi ana i kahi kūpono palekana a ʻoluʻolu i kūpono no ka holo, hana ʻana, a i ʻole hoʻohana i kēlā me kēia lā.
 
ʻAʻole like me nā puʻu pepeiao kuʻuna e noho ana i loko o ke kahawai pepeiao, kaWehe Ear Clip-On TWS Earbudse hoʻomaha ma ka pepeiao waho, e ʻae iā ʻoe e lohe i kou puni ʻoiai e leʻaleʻa ana i kāu mele a i ʻole ke kelepona ʻana.ʻO kēia hoʻolālā hāmama ke kōkua pū i ka hōʻemi ʻana i ka pōʻino o ka lohe ʻana i hiki ke loaʻa i ka wā e hoʻohana ai i nā pepeiao pepeiao kuʻuna ma nā leo kiʻekiʻe.
 
He uea ʻole maoli nō kēia mau pepeiao, ʻo ia hoʻi, pili lākou i kāu kelepona me ka ʻole o nā kaula a i ʻole nā ​​kaula.Hāʻawi kēia iā ʻoe i ke kūʻokoʻa a me ka maʻalahi e neʻe a puni me ka hoʻopaʻa ʻole ʻia i kāu hāmeʻa.
 
ʻO kaWehe Ear Clip-On TWS Earbudsʻo ia hoʻi nā mana hoʻopā, e maʻalahi ka hoʻoponopono ʻana i kāu mele a i ʻole e pane i nā kelepona me ka paʻi wale ʻana o kou manamana lima.A me ke ola pākaukau lōʻihi a hiki i 8 mau hola ma ka uku hoʻokahi, hiki iā ʻoe ke leʻaleʻa i kāu mele a i ʻole ke kelepona ʻana no nā manawa lōʻihi me ka ʻole e hoʻopiha hou.
 
Ma ke ʻano holoʻokoʻa, he koho maikaʻi loa ka Open Ear Clip-On TWS Earbuds no ka poʻe e ʻimi nei i kahi ʻoluʻolu, palekana, a me ke kūlana kiʻekiʻe o nā pepeiao uila.Inā ʻoe e holo ana, e hana ana, a i ʻole e hele wale ana i kāu mau hana i kēlā me kēia lā, e hāʻawi kēia mau pepeiao iā ʻoe i kahi ʻike hoʻolohe maikaʻi loa i palekana a leʻaleʻa.


Ka manawa hoʻouna: Apr-25-2023